Reorganizarea TESA, finalizată până la sfârşitul acestei luni

Cei circa 800 de salariaţi CEO din rândul personalului TESA vor fi redistribuiţi în producţie până la sfârşitul acestei luni, spune conducerea Complexului Energetic Oltenia. Restul personalului TESA urmează să fie concentrat la nivelul municipiului Târgu Jiu, pe viitoarele direcţii suport.

Administraţia complexului se aşteaptă ca anumite persoane să nu semneze actele adiţionale de transfer pe alt post. „Reorganizarea este în curs de implementare, după graficul pe care îl avem, la 31 martie sperăm să fim în fază finală. Nu ne amăgim cu gândul că toată lumea o să meargă încolonată pe acest proiect. Noi nu excludem posibilitatea ca unii dintre colegii noştri fie să nu înţeleagă foarte bine demersul, fie să aibă interese proprii care nu merg în acelaşi sens cu interesele firmei”, a declarat Ion Răuţ, directorul Resurse Umane din cadrul CE Oltenia.   

Cei mai mulţi salariaţi din rândul TESA care vor fi transferaţi pe alte posturi pe partea de producţie sunt cei de la cariere, spune Ion Ruşeţ, consilier juridic în cadrul CE Oltenia. „Au început de luni la nivelul exploatărilor miniere discuţii la nivel de director, lider de sindicat sau chiar liderii mai multor sindicate. Problemele sunt mai mult pe zona minieră, acolo se găseşte un număr mai mare de salariaţi care nu se regăsesc în nicio formă de organizare, nicio structură şi sper să avem o primă evaluare la jumătatea acestei luni. De exemplu, dacă în Sucursala Energetică Craiova, numărul persoanelor care nu-şi găsesc o poziţie este mai mic de 10, într-o exploatare minieră cum este cea din Jilţ Sud sau Nord, numărul lor depăşeşte 30. Sunt diferenţe majore”, a precizat Ion Ruşeţ, consilier juridic în cadrul CEO.  

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: