Reprezentanţii CEO, chemaţi de mediere de către Gârjoabă

Corneliu Gârjoabă, fostul director de resurse umane de la Turceni, i-a chemat pe reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia la mediere din cauza unei sancţiuni disciplinare aplicată soţiei sale. Familia Gârjoabă nu insistă pentru recuperarea banilor tăiaţi din salariu, ci pentru anularea deciziei dată de şefii CEO. Corneliu Gârjoabă se teme că după acea sancţiune disciplinară va veni alta, ce va avea ca efect concedierea soţiei sale.

După ce a scăpat de acuzaţia ce a dus la suspendarea sa din funcţie, Corneliu Gârjoabă a apelat la un mediator pentru a-i face dreptate soţiei sale. Fostul director de resurse umane de la Turceni cere şefilor CEO să anuleze sancţiunea disciplinară aplicată soţiei sale la sfârşitul anului trecut. „Soţia mea, în calitate de economist la Jilţ Sud, a fost sancţionată disciplinar cu 10% din salariu pe motivul că nu şi-a îndeplinit sarcinile din fişa postului. La acest loc de muncă ea a fost mutată în septembrie şi a fost sancţionată din cauza neîntocmirii unor situaţii contabile pe luna august. În luna octombrie i s-au reţinut banii din salariu. Nu mi se pare normal să fie sancţionată disciplinar întrucât o astfel de sancţiune se acordă pentru comportament neadecvat la locul de muncă, pentru abateri disciplinare”, a declarat Corneliu Gârjoabă.

Prima întâlnire organizată de mediator a avut loc ieri, însă reprezentanţii CEO nu s-au prezentat. „Nu a venit nimeni din partea CEO. Aşteptăm să vedem dacă vor veni luni, în caz contrar mediatorul va întocmi proces verbal şi-l va trimite la companie, iar noi ne vom continua demersurile. Eu şi familia mea vom contesta fiecare decizie nefavorabilă pe care reprezentanţii CEO o vor da la adresa noastră. Încă se continuă cu răzbunările, iar acestea trebuie stopate”, a precizat Gârjoabă.

MOTIV

Corneliu Gârjoabă spune că sancţiunea disciplinară este un pas premergător concedierii soţiei sale. „Nu am apelat la un mediator pentru recuperarea sumei de 250-300 de lei pe care soţia mea a pierdut-o la salariu. Pe noi ne interesează să fie anulată decizia de sancţiune. Îi mai dă o sancţiune disciplinară, iar apoi au motiv de concediere”, a declarat Corneliu Gârjoabă.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: