Restructurări de posturi la Direcţia Sanitar- Veterinară Gorj

Ion Iliuţă, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj, este nevoit de luna aceasta să-şi desfăşoare activitatea cu un număr mai mic de angajaţi. Conform unui ordin al preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare, la direcţia din Gorj au mai fost restructurate alte trei posturi, dintre care două deja vacante.

Ordinul primit la începutul lunii prevede ca alte trei posturi de la nivelul Direcţiei să fie restructurare, DSVSA Gorj ajungând în prezent să funcţioneze cu 70 de funcţionari publici şi 18 angajaţi pe perioadă determinată. Potrivit directorului DSVSA Gorj, Ion Iliuţă, anul trecut nu a fost restructurat decât un singur post şi acela prin pensionare. „Acum la început de an noi restructurăm din posturi, aşa am primit ordin de la Autoritate. Anul trecut am avut un singur post restructurat şi acela prin pensionare, iar acum ni s-a impus să desfiinţăm două posturi care erau deja vacante şi un post care era pe perioadă determinată”, a declarat Ion Iliuţă. Restructurările din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare Gorj nu sunt bine venite şi asta pentru că potrivit conducerii munca lor este muncă de teren şi este nevoie de cât mai mulţi angajaţi. „Din fericire nu au fost posturi de funcţionari publici, cei angajaţi determinat sunt pentru o perioadă de un an de zile, dar oricum ne va fi greu pentru că sunt probleme multe la nivel de judeţ”, a precizat Iliuţă.

În urma reducerii de posturi, DSVSA funcţionează în prezent cu 70 de funcţionari publici, 18 angajaţi contractual pe un an de zile şi 240 de medici şi asistenţi veterinari care sunt în sistemul privat.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: