Restructurări şi la Palatele Copiilor

De restructurări vor avea parte şi angajaţii Casei Corpului Didactic, Clubului Şcolar Sportiv şi la nivelul Palatelor Copiilor din judeţ.

Astfel, din cele zece posturi de la Casa Corpului Didactic vor fi restructurate 2,5 posturi, un post aparţinând personalului nedidactic şi 1,5 personalului auxiliar, iar de la de la Cluburile Sportive Şcolare din 20 de norme vor fi reduse patru. Cele mai multe persoane vor fi date afară de la palatele şi cluburile elevilor din judeţ. Astfel, din cei 81 de angajaţi care funcţionează în cadrul unităţilor din Târgu Jiu, Bumbeşti Jiu, Motru, Târgu-Cărbuneşti, Rovinari şi Novaci vor rămâne doar 69. Se vor desfiinţa astfel două posturi de profesori, 4,5 din rândul personalului didactic auxiliar şi 5,5 posturi din rândul personalului nedidactic.

Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor din Târgu Jiu spune că stabilirea noii organigrame este cea mai grea misiune de când este la conducerea unităţii. „Noi încercăm să facem în aşa fel încât să nu afectăm foarte tare activitatea instituţiei. Din rândul cadrelor didactice nu va pleca nimeni deoarece vom lua în calcul cele două posturi vacante pe care le avem la Bumbeşti Jiu şi la Cărbuneşti. Actul didactic nu va fi periclitat din acest punct de vedere. O misiune grea vom avea în ceea ce priveşte personalul didactic auxiliar şi nedidactic, în care intră femeile de serviciu, magazioneri.”, spune Pompiliu Ciolacu. Acesta mai menţionează că înainte de a restructura pe cineva se va ţine cont de situaţia materială a angajaţilor. Noua organigramă trebuie să fie gata până la 1 septembrie.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: