Reţinut pentru că a furat maşina unei firme

În data de 29.04.2011, orele 18:00, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată de către O.E.C., din Tg-Jiu, despre faptul că, în perioada 27-29 aprilie a.c., persoane necunoscute au sustras un autoturism, proprietate a unei societăţi comerciale, ce se afla parcat în faţa unui imobil de pe strada Griviţei, din Tg-Jiu.

La faţa locului s-a deplasat o echipa operativă constituită la nivelul subunităţii care a constatat că cele sesizate se confirmă, autoturismul menţionat fiind în custodia unei firme de lichidare judiciară.

Continuând investigaţiile, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu au stabilit că suspect de comiterea furtului este un tânăr, C.D.F.A., de 22 ani, din comuna Stejari, judeţul Gorj. Acesta a sustras autoturismul în data de 27.04.2011, orele 22:00, luându-l pe o platformă, condusă de către un târgujian de 31 de ani, căruia ia precizat că îi aparţine.

Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând astăzi 30.04.2011, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: