Reţinut pentru contrabandă cu ţigări şi alcool

Poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Gorj, au emis ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore, pe numele unui bărbat din judeţul Mehedinţi, suspectat de comiterea infracţiunilor de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de ţigarete şi alcool peste limita legală.

 În după-amiaza acestei zile, urmare a cercetărilor efectuate de poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor, a fost emisă ordonanţă de reţinere pe numele suspectului C.V., de 38 de ani, din municipiul Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi.

Din probatoriul administrat până în prezent, poliţiştii au stabilit că suspectul, în perioada martie – iulie 2012, a deţinut şi comercializat alcool şi ţigarete provenite din contrabandă.

Poliţiştii l-au introdus pe suspect în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca în data de 26 iulie a.c., să îl prezinte cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti.

Suspectul C.V. este cercetat într-un dosar penal în care mai multe persoane sunt suspectate de comiterea infracţiunilor de de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de ţigarete şi alcool peste limita legală, una dintre acestea, B.C.C., de 32 ani, din comuna Căpreni, judeţul Gorj, fiind arestată preventiv, pentru o perioadă de 29 de zile, la data de 12 iulie a.c., urmare a mandatului de arestare emis de magistraţii Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti.

Reamintim că pentru probarea activităţii infracţionale, în data de 11 iulie a.c., poliţiştii gorjeni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, cu sprijinul de specialitate al Serviciului de Informaţii şi Protecţiei Internă Gorj, au efectuat patru percheziţii domiciliare în urma cărora au descoperit peste 1.300 de pachete de ţigări de contrabandă, alcool de provenienţă străină, precum şi 280 de litri de produs petrolier. ( A se vedea ştirea de presă nr. 294 din 12.07.2012  http://gj.politiaromana.ro/BULETINE%202012/120712.htm )

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi stabilirea răspunderii judiciare a acestora.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: