Reţinut pentru contrabandă cu ţigări

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au dispus reţinerea unui tânăr de 20 de ani, din municipiul Tg. Jiu, Judeţul Gorj, suspectat de comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

La data de 22 septembrie a.c., urmare a acţiunilor efectuate în colaborare cu ofiţerii D.G.I.P.I. Gorj, pe linia combaterii contrabandei cu produse din tutun, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit în trafic autoturismul condus pe raza localităţii Scoarţa, de către Mădălin S.I., de 20 ani, din Tg Jiu.

Cu ocazia controlului, în autovehicul au fost descoperite 470 de pachete de ţigări (9.400 ţigarete), diverse mărci, ce aveau aplicate marcaje fiscale emise de autorităţile din Serbia. Întreaga cantitate de ţigări sustrasă controlului vamal, a fost indisponibilizată.

Pe numele suspectului Mădălin S.I. a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigări. Poliţiştii de investigare a fraudelor l-au reţinut pe suspect pe bază de ordonanţă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 23septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: