Doi foşti panduri se pregătesc cu ACS Viitorul Târgu Jiu

Doi foşti jucători ai echipei Pandurii s-au pregătit în ultimele zile cu ACS Viitorul Târgu Jiu, după ce la reunirea echipei Pandurii s-au antrenat sub comanda lui Călin Cojocaru. Este vorba despre Gabriel Dodoi, fost golgheter la Pandurii şi fundaşul Denis Brânzan.

Foştii jucători de la Pandurii, Gabriel Dodoi şi Denis Brînzan s-au antrenat în primele zile ale săptămânii cu ACS Viitorul Târgu Jiu, a informat Accent Tv. După ce la reunirea echipei Pandurii s-au pregătit sub comanda lui Călin Cojocaru, cei doi foşti jucători de la Pandurii, plecaţi de mai mult timp la echipe din Liga 1, reveniseră la Târgu Jiu pentru a ajuta Pandurii să promoveze în Liga 2 la finalul acestui sezon.  

Conform sursei citate ambii jucători s-au înţeles pentru doi ani cu formaţia lui Cristian Lupuţ: „Cei doi au fost prezenţi la reunirea Pandurilor, dar nu au putut fi păstraţi la echipa la care au crescut. Se pare că, iniţial, le-au fost promişi mai mulţi bani, iar la negocierile “reale”, oferta a venit la jumătate”. Conform unor surse de la Pandurii, cei doi jucători au cerut contracte foarte mari, mult mai mari decât au avut jucătorii care au evoluat pentru Pandurii în Liga 2, acum echipa din Târgu Jiu urmând să evolueze în Liga 3.

Vizualizări: 1,343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: