Francois Yabre va fi antrenat din nou de Lupuț la ACS Viitorul

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a anunțat lotul cu care a făcut deplasarea în cantonamentul din Bulgaria nici la revenirea în ţară. Liga2.ro a anunţat însă că sub comanda lui Cristian Lupuţ s-a pregătit un fost jucător la Aerostar Bacău, pregătit de antrenorul orădean şi la alte formaţii,  Francois Yabre.

Francois Yabre are 31 de ani şi nu a mai jucat din luna octombrie a anului trecut, după ce și-a reziliat contractul cu echipa din Bacău, la care venise chiar de la ACS Viitorul Târgu Jiu, vara trecută, o dată cu antrenorul Cristian Lupuț. Yabre mersese la Aerostar tot alături de Lupuț, antrenor care a fost demis de băcăuani după doar patru meciuri. Acesta a lucrat cu Lupuţ şi la Luceafărul Oradea, de acolo fiind adus de antrenorul orădean la fosta Energeticianul. În ceea ce priveşte achiziţiile din acest sezon, presa a relatat doar despre cîteva transferuri, Ciprian Rus (ex UTA), Vlad Rusu (ex Farul Constanța, Liga 2), Alexandru Dulca (ex CSM Reșița) sau Francois Yabre (ex Aerostar Bacău).

Revenită în week-end din cantonamentul din Bulgaria, unde a plecat cu un lot destul de subțire, după ce s-a despărțit de nu mai puțin de 17 jucători în acestă vară, ACS Viitorul Târgu și-a completat efectivul în ultimele zile cu atacantul Gabriel Dodoi de la Pandurii și cu mijlocașul Denis Brînzan, ultima dată la CSM Reșița. Ambii sunt foşti juniori crescuţi la Pandurii, şi fuseseră prezenți la reunirea echipei și chiar au jucat în amicalul pe care echipa antrenată de Călin Cojocaru l-a pierdut la scor, 0-7, în urmă cu 10 zile cu Universitatea Craiova. De marţi însă cei doi foști jucători de la Pandurii se află sub comanda lui Cristian Lupuț și urmau să debuteze la ACS Viitorul Târgu Jiu în amicalul cu Ripensia Timișoara.

Vizualizări: 439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: