În ce condiţii ar susţine din nou primăria echipa Pandurii

Pandurii Târgu Jiu ar putea fi sprijinită din nou de autorităţile locale care fac parte din asocierea clubului de tradiţie al oraşului, club care anul viitor va împlini 60 de ani de existenţă. Primarul Marcel Romanescu a declarat că primăria ar susţine din nou Pandurii dar cu o nouă conducere a clubului.

Primarul Marcel Romanescu a declarat că îşi doreşte o nouă conducere la clubul Pandurii, dacă Primăria Târgu Jiu se va implica din nou în susţinerea echipei de fotbal. O altă condiţie pusă pentru o eventuală revenire la sentimente mai bune faţă de Pandurii este însă ca echipa să nu mai aibă datorii şi Pandurii să fie un club curat. ”Vom vedea dacă vom sprijini echipa Pandurii, nu vreau să mă antepronunţ. Să vedem exact ce se întâmplă după ce vor primi toate sumele pe care le-au câştigat în urma unor hotărâri judecătoreşti. Dar în condiţiile în care ajungem pe zero şi Pandurii este un club curat din punct de vedere financiar, putem găsi o soluţie”, a spus miercuri primarul Romanescu adăugând că nu va colabora cu actuala conducere de la Pandurii: „Dar cu o altă formulă de conducere. Cu părere de rău trebuie găsită o altă formulă de conducere şi, din acel moment, fiecare să îşi gestioneze mult mai bine resursele financiare. Adică, dacă municipalitatea din Târgu Jiu, va lua într-o zi o decizie de a susţine clubul Pandurii trebuie să urmărească orice leu pe care îl alocă de la bugetul local spre orice entitate sportivă”. Primarul nu a precizat la ce conducere se referă, pentru că în acest moment Pandurii are conducerea numită de instanţă pentru că este un club în insolvenţă, neavând preşedinte ca alte cluburi, deci nu există un conducător anume care să poată fi schimbat de cineva.

Primăria Târgu Jiu, prin Consiliul Local Târgu Jiu,  este membru asociat la Pandurii încă din 2003, înainte ca echipa să promoveze în Liga 1.  

Vizualizări: 988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: