Universitatea Craiova a plecat în Albania

Cu Gică Craioveanu în fruntea delegaţiei, Universitatea Craiova a plecat în Albania, pentru meciul cu Laci. Lotul Universităţii Craiova a decolat marţi de la Craiova cu un charter cu destinaţia Tirana.

Din capitala Albaniei, delegaţia olteană, din care a făcut parte şi directorul de imagine, Gică Craioveanu, venit special din Spania, se îndreaptă spre localitatea Elbasan, unde joi, de la ora 20.00, ora României, alb-albaştrii vor întâlni formaţia albaneză KF Laci, în prima manşă din turul 2 preliminar al Conference League. Ghidul formaţiei din Bănie pe tărâm albanez va fi Blendar Kola, unul dintre secunzii lui Marinos Ouzounidis. Fost internaţional albanez, Kola a evoluat chiar la formaţia din Elbasan, înainte de a ajunge în Grecia, unde a făcut carieră îndeosebi la Panathinaikos Atena, unde a fost coechipier cu Ouzounidis.

Partida de joi va fi arbitrată de o brigadă norvegiană, cu Rohit Saggi la centru, iar asistenţi vor fi Geir Isaksen şi Morten Jensen, iar rezervă Mohammad Usman Aslam.

Oltenii au încă în minte umilinţa de anul trecut din Europa League, când au fost eliminaţi de anonimii de la Lokomotiv Tbilisi, într-o singură manşă, scor 2-1.

Vizualizări: 562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: