Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Revanşă cu iz de Portugalia

Răzbunare în stil portughez! Energia are ocazia să-și ia revanșa după eșecul categoric cu Porto de anul trecut din Cupa EHF. În optimile Cupei Cupelor, gorjenii vor da piept acum cu rivalii portughezi de la Benfica Lisabona.

După ce i-au eliminat fără emoţii pe italienii de la Noci, oamenii lui Andrieş au primit statutul de cap de serie şi în optimi. Asta i-a ajutat să evite o confruntare şoc cu nemţii de la Flensburg sau spaniolii de la Aragon.

Tot cu portughezii se bat !

Sorţii n-au ţinut însă deloc cu Energia. I-au scos în cale formaţia portugheză Benfica Lisabona. Gorjenii au amintiri urâte cu portughezii. Anul trecut, FC Porto a făcut instrucţie cu ei în Cupa EHF. Handbaliştii vor să se bucure momentan de calificarea istorică obţinută. Până la meciurile cu Benfica mai sunt două luni. ”Nu pot să spun că îmi convine tragerea dar asta este. Benfica e o echipă puternică, cu pretenții și pot spune că pleacă favorită în această dublă”, a comentat Andrieș. Meciul tur cu Benfica se va disputa la Târgu Jiu pe 11 sau 12 februarie iar returul pe 18 sau 19 februarie la Lisabona. Învingătoarea din această dublă va ajunge în sferturile Cupei Cupelor.

MECI

Momentan gorjenii se focusează pe campionat acolo unde îi așteaptă două dueluri de foc. Primul, azi la Reșița de la ora 19.30, în direct pe DigiSport 2. ”Va fi un joc extrem de greu, cu o echipă puternică. Ne dorim să câştigăm deşi ne va fi greu”, mai spune antrenorul Energiei.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: