Rezultatele economice ale CEO, discutate în Consiliul de Supraveghere

Rezultatele financiare, la şase luni, ale Complexului Energetic Oltenia, vor fi discutate în Consiliul de Supraveghere (CS) al companiei în şedinţa de la finalul lunii septembrie. Afirmaţia îi aparţine preşedintelui CS, Gabriel Dumitraşcu.

Execuţia bugetului companiei, la şase luni, arată că salariile angajaţilor au scăzut cu 9%, bonusurile cu 35%, iar investiţiile sunt la pământ, cu o realizare de 20%. Despre profitul de 26 de milioane de lei, reprezentanţii Fondului Proprietatea au spus că este o pierdere uriaşă.

Preşedintele Consiliului de Supraveghere, Gabriel Dumitraşcu, a fost întrebat dacă rezultatele financiare ale companiei se încadrează în indicatorii asumaţi în planul de management al lui Laurenţiu Ciurel, iar acesta a răspuns că: „Personal nu pot să consider nimic acum. Vedem după şedinţa Consiliului de Supraveghere dacă considerăm sau nu. Sigur o să discutăm“.

Rezultatele companiei nu pot fi puse în cârca echipei de conducere decât dacă acestea pot fi imputabile managerului, pare să fie explicaţia conducerii. Ori, potrivit unor surse din companie, managerul Ciurel şi echipa sa nu pot fi răspunzători de rezultatele companiei deoarece nu este vina lor că a scăzut drastic consumul naţional de energie.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: