Romanescu, dezamăgit că ACS Viitorul e în play-out

Suporter declarat al echipei Pandurii, după cum a precizat de nenumărate ori, primarul Marcel Romanescu nu este de acord cu metodele celeilalte echipe din oraş care a renunţat la un antrenor foarte bun. Edilul s-a declarat dezamăgit că ACS Viitorul Târgu Jiu nu s-a calificat în play-off-ul Ligii 2, dar mai ales de faptul că a fost îndepărtat de la echipă antrenorul Flavius Stoican.

Chiar dacă este continuatoarea ACS Şirineasa, echipa din Liga 2 ACS Viitorul Târgu Jiu este susţinută de primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care a dezvăluit recent că a fost sfătuitor al patronului echipei, Nicolae Sarcină, atunci când acesta mutase echipa vâlceană din Şirineasa la Petroşani şi o numise Energeticianul.

Primarul nu pierde nici o ocazie de a se declara suporter al echipei de tradiţie a oraşului, Pandurii, la care primăria este membru fondator şi este încă membru asociat, dar, în acelaşi timp regretă situaţia de la cealaltă echipă, cu care adevăraţii suporteri ai pandurilor sunt în conflict pentru că a împrumutat numele echipei cu care aceştia au crescut. „Eu am fost dezamăgit atunci când Viitorul nu a intrat în echipele din play-off. Tot ce se întâmplă bun în Municipiul Târgu Jiu pe linie sportivă nu poate decât să mă bucure, şi mi-aş fi dorit, da, mi-aş fi dorit ca Viitorul să lupte mai departe pentru promovare”, a spus edilul la Radio Accent, considerând că îndepărtarea antrenorului Stoican este „de noaptea minţii” şi că există numeroase greşeli în strategia celor de la Viitorul: „Sunt multe greşeli la Viitorul. Cred că ceea ce s-a întâmplat în ultimele două sau trei săptămâni la această echipă sunt lucruri pe care nu ar mai trebui să le repetăm în sportul gorjean. Stoican făcuse performanţă la Târgu Jiu şi avea nevoie de linişte la echipă, şi dânsul ca antrenor dar şi echipa de jucători. În momentul în care tu eşti pe val, erau atunci, ajunseseră mi se pare pe locul 1, şi nu poţi să faci asta, indiferent de situaţie. Doar dacă nu există lucruri ascunse, pe care eu nu le pot înţelege. Nu poţi să anunţi că reziliezi contractul, cu cine? Cu antrenorul care te-a dus pe locul unu în Liga 2? Este de noaptea minţii ce s-a întâmplat la Viitorul! Sincer, eu nu am înţeles nimic din ce s-a întâmplat acolo. Şi vreau să cred că un sâmbure de adevăr în tot ce s-a scris pe acest subiect a existat”.

ACS Viitorul Târgu Jiu a ratat calificarea în play-off, după ce antrenorul Flavius Stoican a fost demis, apoi reprimit la echipă şi apoi a ales să demisioneze din cauza aducerii la ACS Viitorul a profesorului Gabriel Răscol.

Vizualizări: 988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: