Koljic a revenit în tricoul Craiovei după 6 luni

Elvir Koljic a revenit pe terenul de fotbal, în partida FCSB – Universitatea Craiova, scor 0-0. Acesta a fost primul meci al atacantului bosniac, după șase luni de pauză forțată.

FCSB – Universitatea Craiova a reprezentat prima partidă bifată de Elvir Koljic după șase luni de pauză. Atacantul bosniac a lipsit de pe teren timp de șase luni, după ce a suferit o accidentare horror într-un duel cu Ovidiu Mihalache, fundașul lui Poli Iași, în luna octombrie a anului trecut.

Elvir Koljic a fost introdus, în teren, de antrenorul Marinos Ouzounidis, în minutul 79 al partidei cu FCSB. Însă atacantul nu a avut faze notabile.

Preşedintele Sorin Cârțu s-a declarat mulțumit de jocul prestat de olteni şi de revenirea bosniacului. „Îl așteptam de mult pe Koljic. Mi-a plăcut cum a jucat, cred că și atitudinea asta ofensivă… l-am remarcat și pe Ivan. Mi-a plăcut cum am arătat în față, cu prezența lui Camara. Păcat că n-am fost mai inspirați în față acolo, la finalizare. Sunt foarte optimist. FCSB… de asta spun că mi-a și părut rău, că n-am învins pentru că FCSB, fără Man și Coman, arată altfel. La cum i-am văzut nu ne pot da cine știe ce sperietură”, a declarat Sorin Cârțu, la Digi Sport.

Vizualizări: 381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: