CEO a indentificat unde au ajuns banii datoraţi pandurilor

Complexul Energetic Oltenia nu va mai fi executat de către clubul Pandurii pentru că a identificat banii datoraţi clubului şi a aflat unde au ajuns. Fostul preşedinte al pandurilor, Marin Condescu, a precizat că s-a aflat deja unde au ajuns aceşti bani şi că vor fi uşor recuperaţi de conducerea CEO.

Complexul Energetic Oltenia, are de virat către clubul Pandurii, conform deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, suma de 6,3 milioane de lei. Principalul creditor de la Pandurii, fostul preşedinte Marin Condescu, a precizat că s-au identificat, la nivelul conducerii complexului, unde au ajuns banii cu care CEO s-a angajat să susţină Pandurii în perioada 2014 - 2017, lăsând să se înţeleagă că aceştia au fost direcţionaţi de fostul director Laurenţiu Ciurel în alte scopuri. „Suma de la CEO nu este o sumă foarte mare iar această sumă deja au identificat-o cei din conducerea actuală a CEO şi ştiu unde a plecat şi unde au dirijat-o Călinoiu şi cu Ciurel. Aşa că pentru CEO nu va fi o problemă să o vireze, pentru că ei vor recupera acei bani foarte repede”, a precizat Condescu la Radio Infinit.

Acesta a făcut precizări şi cu privire la retragerea CEO din asocierea de la Pandurii, explicând că nu s-au respectat prevederile statutului. „E decizia dânşilor dacă vor să mai fie membri asociaţi la Pandurii. Instanţa, în şedinţa care a avut loc la judecătorie, le-a respins această acţiune, dar nu pentru că nu e de acord, fiecare se poate retrage când vrea, ci fiindcă nu s-au făcut paşii legali pentru retragere conform statutului”, a spus fostul preşedinte explicând că statutul clubului Pandurii prevede foarte clar modul de funcţionare al clubului, şi, în cadrul acestuia, se specifică la fel de clar cine sunt reprezentanţii entităţilor care au ales să constituie această asociaţie şi cei care pot să angajeze patrimonial unitatea pe care o reprezintă, sau înlocuitorii de drept ai acestora, conform legii: „Asta nu înţeleg cei care bâjbâie şi spun că această cotizaţie nu ştim de cine a fost aprobată şi cum s-a aprobat”.

CEO s-a adresat instanţei pentru a ieşi din asocierea de la clubul Pandurii, la fel ca şi Primăria Târgu Jiu, dar instanţa le-a respins acţiunile.

Galerie foto


Vizualizări: 2,453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: