Davitkov a debutat cu un eşec într-un meci restanţă

CSM Târgu Jiu a pierdut luni meciul restanţă cu CSM Oradea, meci care ar fi trebuit sa se dispute pe 14 martie, în cadrului turneului 8 de la Timişoara. Jocul, disputat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, a fost câştigat de CSM Oradea, scor 85-63.

Meciul restanţă cu Oradea a fost meciul de debut pe banca tehnică a echipei gorjene a noului antrenor, Jordanco Davitkov.

Proaspăt calificată în Final 4 FIBA Europe Cup, formaţia oaspete, antrenată de Cristian Achim, a reuşit să se impună la Târgu Jiu, într-un meci cu două reprize diametral opuse. Prima parte, cu CSM Târgu Jiu, echipa mai bună, şi cu o parte secundă dominată de Oradea. Primul sfert al meciului a fost unul foarte echilibrat, cu ambele echipe trecând rând pe rând la conducere pe tabela de marcaj. Orădenii au încheiat primul sfert al meciului cu un singur punct avans, 14-13. Sfertul doi a fost dominat în mare parte de CSM Târgu Jiu, care s-a impus cu 24-18, iar la general, tabela indica 37-32, la pauza mare când CSM a fost în avantaj. La reluarea jocului, Oradea a trecut însă la cârma jocului. Orădenii au făcut un sfert 3 bun care practic a decis soarta meciului. Oaspeţii şi-au adjudecat sfertul trei cu 31-12. Şi ultimul act al partidei a fost dominat tot de echipa orădeană şi a fost câştigat de trupa lui Cristi Achim cu 22-14, scorul final fiind de 85-63 pentru oaspeţi.

Partida restanţă cu Oradea a consemnat şi debutul pe banca tehnică a echipei gorjene a noului antrenor, Jordanco Davitkov. Noul antrenor nu l-a putut folosi pe Alin Borşa, căpitanul echipei gorjene fiind accidentat la acest meci dar a revenit pe parchet Kevin Allen. Pivotul american şi-a revenit după o accidentare suferită cu câteva săptămâni în urmă iar la revenire, Kevin Allen a fost cel mai bun om al echipei gorjene. Conform statisticilor prezentate de site-ul CSM americanul a terminat meciul cu 21p şi 13 recuperări iar  Darien McClain a totalizat 12p, 6 recuperări şi 3 pase decisive.

Vizualizări: 276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: