Lupuț e precaut, a semnat doar pe trei luni

Antrenorul Cristian Lupuț a semnat un contract valabil până la finele sezonului actual, cu drept de prelungire. Fostul și noul antrenor de la ACS Viitorul Târgu Jiu a precizat că are ca obiectiv încheierea sezonului pe locul I în grupă dar deja l-a ratat din prima etapă.

Antrenorul Cristian Lupuț a declarat, după primul său meci pe banca ACS Viitorul din acest nou mandat, că are ca obiectiv, pe termen scurt, încheierea sezonului pe locul I. ”Obiectivul meu e să termin play-out-ul pe primul loc. Nu am avut timp să vorbim despre un obiectiv pe termen lung! La vară, după ce se va termina acest play-out de fapt, voi discuta cu conducerea, vom vedea ce jucători vor să mai continue la noi și apoi vom putea trasa un obiectiv pentru sezonul următor. Eu am semnat contractul pe 3 luni, plus o înțelegere pe încă două sezoane”, a declarat Lupuț, la finalul jocului cu SCM Gloria. Acum, având în vedere lipsa de seriozitate a  celor de la ACS Viitorul în relația cu antrenorii, rămâne de văzut dacă în vară mai e cazul de obiectiv pe termen lung.

Și vara trecută, când i-a expirat contractul cu ACS Viitorul, Lupuț a avut aceeaşi opțiune de prelungire, de comun acord, dar, după ce, inițial a primit asigurări că va continua la Târgu Jiu, peste câteva zile conducerea i-a trântit ușa în nas iar acum, Lupuț pare să fi uitat cum a fost tratat și e bucuros că reia colaborarea. ”Nu sunt probleme. Totul e în regulă. Am avut o discuție cu patronul Nicolae Sarcină și cu conducerea. Nu e nimic oficial, dar am ajuns la un acord verbal. Nu ne-am întâlnit, dar lucrurile sunt destul de clare”, declara Cristian Lupuț pe 11 iunie 2020, iar la reunirea lotului deja nu mai era antrenor al echipei: ”La întrebarea de ce nu am rămas ar putea să răspundă numai şi numai conducerea. Tot timpul m-au amânat pentru prelungirea contractului. Şi nu mi s-a adus la cunoştinţă absolut nimic referitor la tăieri salariale. Eu doar am insistat pe lotul de jucători, pentru că ştiam că avem un lot foarte valoros la nivel de Ligii 2. Dar tot ce e frumos poate să se destrame într-o clipă.” Iar ceea ce constata atunci Cristian Lupuţ avea să constate mai târziu şi Victor Naicu, cel care nu a apucat să debuteze pe banca echipei pentru că a fost schimbat cu Flavius Stoican, cel care a constatat şi el acelaşi lucru săptămâna trecută, că tor ceea ce e frumos se poate destrăma într-o clipă la ACS Viitorul.

Vizualizări: 382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: