Cojocaru dă vina pe terenul de la Recea pentru eşec

Pandurii a pierdut un meci important în prima etapă din play-out şi sunt deja mari semne de întrebare cu privire la salvarea de la retrogradare. Antrenorul Călin Cojocaru, căruia suporterii îi cer din nou demisia, a dat vina după meci pe starea proastă a gazonului de la Recea.

Pandurii spera la un rezultat bun la Recea, pentru că echipa venea după patru partide consecutive fără înfrângere, dintre care trei remize și o victorie. Din păcate echipa gorjeană a fost readusă cu picioarele pe pământ în Maramureș, unde a pierdut, în prima etapă din play-out-ul Grupei A, cu 5-0, partida cu Fotbal Comuna Recea. Despărțiți, înaintea jocului de sâmbătă, de 10 puncte de contracandidata din Recea, oltenii aveau nevoie de o victorie pentru a mai spera în salvarea de la retrogradare. Antrenorul Călin Cojocaru a dat vina, la fel ca în meciul din sezonul regulat, când echipa sa a pierdut cu 2-0 la Recea, pe starea proastă a gazonului. ”Este foarte greu să câştigi aici, dar asta nu le ia din merite gazdelor. Felicitări pentru atitudine, dar să joci fotbal pe asemenea teren este foarte, foarte greu. Noi nu am avut o atitudine corespunzătoare şi asta s-a văzut. Golul doi a fost inventat de arbitru, nici vorbă de penalty. E foarte greu să joci când împotriva ta se acordă mereu lovituri de la 11 metri, iar pentru tine nici una. La contactele lor nu a fost fault, la contactele noastre a fost fault imediat. Dar, repet, asta nu ia din meritele gazdelor, care au avut o atitudine mai bună ca a noastră. Cred că e imposibil să legi șase-șapte pase pe acest teren, golurile noastre au venit după o posesie progresivă”, a declarat Cojocaru la finalul meciului de sâmbătă, pierdut de echipa sa cu umilitorul scor de 5-0.

Două dintre goluri au fost marcate, în repriza secundă, de foștii ”panduri” Gabriel Oiță (50) și Ciprian Brata, ultimul marcând din penalty, în prelungiri. A fost a doua lovitură de la 11 metri dictată împotriva oltenilor în acest meci. Prima a fost transformată de Marius Coman (16), jucător care izbutise şi deschiderea scorului în minutul 8. Alexandru Mărieş înscrisese și el înainte de pauză (43).

Și după meciul din etapa a 14-a a sezonului regulat al Ligii 2, pierdut de Pandurii cu 2-0 la Recea, pe 25 noiembrie 2020, antrenorul Călin Cojocaru a dat vina tot pe starea proastă a gazonului. De fapt Cojocaru nu e singurul antrenor care dă vina pe gazon, şi Flavius Stoican plângându-se de terenul prost de la Recea, asta deşi echipa pe care o pregătea câştigase atunci meciul de la Recea.

Galerie foto


Vizualizări: 410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: