Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Romanescu: “Iau în calcul şi varianta de a mă retrage din politică”

Marcel Romanescu, subprefectul judeţului Gorj, aşteaptă rezultatul sondajului PDL pentru Primăria Târgu Jiu pentru a se decide în legătură cu viitorul său. Aceasta nu exclude o eventuală întoarcere la catedră în condiţiile unui rezultat nesatisfăcător. Ba mai mult, ia în calcul şi varianta de a se retrage de pe scena politică.

Marcel Romanescu, Liviu Andrei, Nicolae Daviţoiu şi alte două persoane, ale căror nume nu au fost făcute încă publice, vor fi incluşi de PDL pe listele unui sondaj pentru Primăria Târgu Jiu. Deşi se aştepta să fie nominalizat pentru o eventuală candidatură împotriva lui Florin Cârciumaru, subprefectul Marcel Romanescu spune că rezultatul sondajul va decide viitorul său. “Mă aşteptam să fiu pe listă pentru primărie. Toţi ceilalţi candidaţi sunt persoane valabile. Acest sondaj este, însă, un punct de plecare pentru mine. În funcţie de rezultatul pe care îi voi avea în sondaj, în condiţiile în care acesta va fi corect şi transparent, voi face o analiză exactă pentru a vedea care sunt perspectivele mele”, a declarat Marcel Romanescu. Subprefectul nu exclude posibilitatea întoarcerii sale la catedra de management de la Universitatea “Constantin Brâncuşi”. Ba mai mult, ia în calcul şi varianta retragerii din scena politică. “În condiţiile în care rezultatul sondajului nu va fi unul care să-mi dea speranţe în viitor, mă voi întoarce la catedră. Iau în calcul şi varianta retragerii din politică pentru o anumită perioadă de timp”, a mai precizat Marcel Romanescu. Potrivit conducerii PDL Gorj sondajele pentru Primăria Târgu Jiu urmează să fie efectuate până la data de 31 martie.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: