Romanescu: Manţog, singurul lider al PDL care s-a bătut cu PSD

Liberalul Marcel Romanescu a declarat la Radio Infinit că îl va respecta “toată viața” pe Ionel Manțog, fostul lider al PDL Gorj, care a fost “ singurul lider al PDL care s-a bătut cu PSD”. Romanescu a precizat că el şi Manţog au fost mult timp adversari în interiorul PDL.

Marcel Romanescu a povestit la un post local de radio că de-a lungul anilor s-au făcut multe blaturi, fiind nominalizate la primăria Târgu Jiu persoane care conveneau adversarilor de la PSD. “Sunt patru ani de zile în care am dus război cu Ionel Manțog. În 2012 și o fac publică această informație, Ionel Manțog m-a chemat la dânsul și m-a întrebat dacă vreau să candidez din partea PP-DD. În condițiile în care, din patru ani de zile, cel puțin doi ani - doi ani jumătate ne-am bătut pe viață și pe moarte în interiorul PDL. Dar, atunci când era vorba de interesul partidului pe care-l reprezentam atunci, n-am ezitat și sunt convins că nici domnul Manțog nu a făcut-o, să punem mâna pe telefon și să ne sunăm. Era o problemă cu niște fonduri nu ştiu unde, pe vremea când eram deputat, nu se punea problema să nu punem mâna pe telefon și să discutăm”, a declarat acesta.

Romanescu a mai spus că Manțog a încercat să facă din PDL un partid care să-i reziste PSD. “Acum, după atâția ani de zile, am respect față de Ionel Manțog pentru că a fost singurul lider al PDL care s-a bătut cu PSD pe cinstite. Pentru că în 12 ani de zile la PDL am văzut extrem de multe blaturi și în 2008, și în 2012. Pe Ionel Manțog o să-l respect toată viața că a încercat să facă din PDL un puternic partid de dreapta care să se lupte cu PSD”, a mai declarat Marcel Romanescu.

El a mai spus și că Gheorghe Pecingină și Mihai Prunariu, foști candidați ai PP-DD, au obținut rezultatele pe care le-au obținut deoarece “în spatele campaniei lor” a fost Ionel Manțog. Ulterior, cei doi au plecat la PSD.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: