Scandal între actualul şi fostul viceprimar de la Padeş

Viceprimarul PSD din Padeş, Mihai Argintaru, anunţă că va depune astăzi o acţiune în instanţă împotriva fostului viceprimar al comunei, Cristian Elena. Edilul spune că s-a săturat să fie jignit de fostul viceprimar care l-a numit „păcălici” pe un site de socializare şi va cere în instanţă daune morale.

Mihai Argintaru este de părere că fostul viceprimar nu acceptă faptul că a pierdut postul, drept pentru care încearcă acum să-l discrediteze în faţa cetăţenilor. Sătul să fie jignit de Cristian Elena, edilul spune că îşi va căuta dreptatea în instanţă. Va cere şi daune morale, iar banii pe care este sigur că îi va obţine îi va dona unui centru de copii. „Am înţeles că a publicat pe Facebook o fotografie unde a lăsat nişte comentarii care pe mine m-au deranjat. Eu l-am respectat, respect toţi cetăţenii comunei şi nu accept, atâta timp cât mă consider un om curat, un om cinstit, ca imaginea mea să fie terfelită de nimeni. Comentariul lăsat de dânsul a fost denigrator la adresa mea, cum că mi-aş urmări doar interese personale, chiar şi că am venit în primărie să mă relaxez, nicidecum să rezolv problemele comunităţii. La un moment dat, scria: Argintaru Mihai, un păcălici de viceprimar, motiv pentru care pe domnul Elena îl anunţ că îl voi acţiona în judecată. Părerea mea este că dânsul nici acum nu înţelege că a pierdut funcţia de viceprimar”, a declarat Mihai Argintaru, viceprimarul comunei Padeş. 

Fostul pedelist Cristian Elena, actual preşedinte al PMP Padeş, spune că a-l numi păcălici nu este o jignire şi este sigur că acţiunea actualului viceprimar este sortită eşecului. „Unde i-am stricat eu imaginea? Cu ce? Eu nu-mi aduc aminte. Îl aştept în instanţă şi în măsura în care probează şi imaginea lui a fost stricată, fiecare plăteşte pentru faptele sale. Dar, un asemenea personaj, pentru tot ce mi-a făcut şi jocurile pe care le-a făcut el cu Troacă pentru a mă desfiinţa pe mine ca persoană publică, merită un tratament pe măsură. Îl aştept în instanţă ca să-i demonstrez că este un tip aerian şi că va pierde cu succes”, a comentat Cristian Elena.

Cristian Elena: Şi actualul prefect este un păcălici

Fostul viceprimar l-a numit păcălici şi pe prefectul de Gorj, Alin Văcaru, care, spune el, ar fi complotat cu Argintaru şi cu liderul PDL Gorj, pentru a-l înlătura de la primăriei. “După ce şi-a văzut sacii în căruţă, împreună cu actualul prefect, care, la fel, este un păcălici şi un om slab pregătit, au complotat să mă scoată de pe funcţia de viceprimar pe care am ocupat-o în urma alegerilor perfect legal, împreună cu Dan Vâlceanu”, a mai spus Cristian Elena.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: