Romanescu: Nu susţin excluderea unor persoane cu funcţii importante în PNL

Marcel Romanescu, secretarul coordonator al PNL Gorj, crede că nu trebuie luată o decizie pripită în cazul celor doi consilieri locali care s-au opus proiectului de hotărâre iniţiat de primarul Florin Cârciumaru, mai ales că este vorba de persoane cu funcţii importante în partid. În timp ce Matei Nădrag este preşedintele organizaţiei municipale a PNL Târgu Jiu, Mihai Paraschiv a devenit, începând de săptămâna trecută, vicepreşedintele organizaţiei de tineret a PNL de la nivel naţional.

Consilierii locali Matei Nădrag şi Mihai Paraschiv vor fi invitaţi la prima şedinţă a Biroului Judeţean al PNL Gorj pentru a-şi prezenta argumentele ce i-au făcut să se opună proiectului de hotărâre iniţiat de Florin Cârciumaru. Marcel Romanescu, secretarul coordonator al PNL Gorj, spune că nu va fi de acord cu excluderea acestora în condiţiile în care îşi vor justifica decizia cu motive întemeiate. „La prima şedinţă a Biroului Judeţean, Matei Nădrag şi Mihai Paraschiv vor fi invitaţi şi se va face o analiză a deciziei luate în cadrul Consiliului Local. Personal, nu voi susţine excluderea lor în condiţiile în care vor veni cu motive întemeiate. De asemenea, cred că nu a fost vorba de un complot şi sper să existe argumente care să le justifice decizia”, a declarat Marcel Romanescu, secretarul coordonator al PNL Gorj.

Mihai Paraschiv, vicepreşedintele la nivel naţional

Marcel Romanescu este de părere că nu ar trebui luate măsuri radicale în privinţa celor doi consilieri locali, mai ales că este vorba de persoane cu funcţii importante în PNL. În timp ce Matei Nădrag este preşedintele organizaţiei municipale a PNL Târgu Jiu, Mihai Paraschiv a devenit, începând de săptămâna trecută, vicepreşedintele organizaţiei de tineret a PNL de la nivel naţional. „Nu cred că ar trebui luată măsura excluderii în condiţiile în care vorbim de preşedintele organizaţiei municipale a PNL Târgu Jiu şi de vicepreşedintele organizaţiei de tineret de la nivel naţional. În urmă cu câteva zile, Mihai Paraschiv a fost ales vicepreşedintele organizaţiei de tineret a PNL, de la nivel naţional. Din păcate, PNL Gorj nu are prea multe funcţii şi ar fi păcat să le pierdem şi pe cele care le-am obţinut greu. Dacă rezultatele lui Mihai Paraschiv au fost apreciate la nivel naţional, nu cred că ar fi bine să renunţăm la oameni valoroşi ai partidului”, a mai precizat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: