Romanescu: PSD nu mă va susţine vreodată pentru o funcţie

Marcel Romanescu s-a aflat printre persoanele nominalizate de Claudiu Teodorescu, indicate fiind pentru a ocupa funcţia de perfect după plecare sa. Deşi s-a arătat onorat de nominalizare, Romanescu spune că este imposibil de a fi luată în calcul această variantă, întrucât postul este negociat de PSD, iar el nu s-a aflat niciodată în graţiile social-democraţilor.

Marcel Romanescu este convins că tot Partidul Social Democrat va desemna o persoană pentru a ocupa postul de prefect. Chiar şi în cazul unei renegocieri a funcţiei respective nu se vede în scaunul de prefect. „Sunt un om corect, în primul rând cu mine însumi. Ştiu că tot PSD va desemna viitorul prefect, iar eu nu am fost niciodată în graţiile acestui partid. Nu cred că Partidul Social Democrat mă va susţine vreodată pentru vreo funcţie. Partidul Naţional Liberal are deja postul de subprefect, iar dacă se va pune problema unei renegocieri consider că ar fi incorect pentru Virgil Drăguşin să nu fie promovat”, a declarat Marcel Romanescu.

Acesta a mai precizat că nu intenţionează să facă nici o schimbare în viaţa sa politică, în viitorul apropiat. „Alegerile europarlamentare şi chiar cele prezidenţiale mă vor prinde tot în postura de simplu membru PNL. Mă voi implica în campaniile electorale şi voi munci pentru ca partidul să obţină rezultate bune”, a menţionat Romanescu.

Liberalul nu exclude posibilitatea ca USL să aibă liste comune la europarlamentare. „Mi-aş dori ca fiecare dintre cele două formaţiuni politice să meargă singure la europarlamentare, pentru a şti exact unde ne situăm. Este un exerciţiu democratic înaintea alegerilor prezidenţiale, însă nu este exclus ca USL să meargă la europarlamentare cu o listă comună. În politică este posibil orice”, spune Marcel Romanescu.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: