Romanescu: Sper să găsim un candidat minune, care să facă ce-am făcut eu

Primarul din Târgu Jiu Marcel Romanescu reacționează după ce liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a anunțat că partidul va face sondaj de opinie pentru confirmarea ori identificarea unui alt candidat pentru primăria Târgu Jiu, în 2024.


În fapt, chiar primarul Marcel Romanescu a declarat că dacă simte că nu se mai află în preferințele oamenilor din Târgu Jiu renunță la candidatură.

Într-un interviu la Radio Infinit, primarul pare deranjat că o afirmație pe care a făcut-o, probabil, de dragul conversației în emisiune, este luată în serios de președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu. Drept urmare, solicită ca în sondaj să fie incluși și alți colegi din partid care au fost promovați pe diverse funcții.

”Este corect să se facă sondaje, în primul rând, sper să nu fie măsuite, deci, dacă se fac pe bune, eu, din calitatea mea de primar, accept orice sondaj la nivelul municipiului Târgu Jiu. Pe de altă parte, cred că dacă tot ne apucăm să facem sondaje, ar fi foarte bine ca toți liderii Partidului Național Liberal să fie incluși în acele sondaje, pentru că s-ar putea ca din acele sondaje să reiese faptul că Dan Vîlceanu, sau altcineva, stă mai bine în opțiunile târgujienilor sau mai prost decât primarul în funcție.  (…) Îmi doresc ca în acel sondaj să fie și domnul Dan Vîlceanu, și domnul Iacobescu (n.r- Marcel Iacobescu, prefect de Gorj), doamna Constantinescu (n.red- Dana Constantinescu, inspector general), să intre în acel sondaj și să ne comparăm. 


”Sper să găsim un candidat minune care să mai poată face ce am făcut eu în cele 2 alegeri”, a concluzionat primarul Marcel Romanescu. 

Marcel Romanescu a câștigat primul mandat în urma alegerilor parțiale din 2017, într-o competiție cu Aurel Popescu (PSD), după ce Florin Cârciumaru câștigase funcția de senator.  În 2020, Romanescu a început al doilea mandat. 

Vizualizări: 5,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: