Vîlceanu anunță sondaj pentru primărie: Romanescu nu ar candida dacă știe că pierde

Liderul PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a declarat că vor fi realizate sondaje de opinie în mai multe localități, inclusiv Târgu Jiu, în perioada de pregătire a alegerilor locale. Acesta a declarat că actualul primar din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a acceptat să fie inclus în sondaj. Vîlceanu crede că dacă cifrele nu vor arăta bine, Marcel Romanescu nu va mai intra în competiția pentru Primăria Târgu Jiu.

Mai sunt doi ani până când cetățenii vor fi chemați din nou la urne să își aleagă primarul, dar discuțiile despre alegerile locale au început să fie purtate de către oamenii de pe scena politică a județului Gorj. O miză foarte mare o reprezintă primăria municipiului Târgu Jiu care în ultimele două mandate a fost câștigată de PNL. Întrebat dacă la următoarele alegeri îl va mai mai susține pe actualul primar, Marcel Romanescu, liderul  PNL Gorj a declarat că va fi realizat un sondaj. În urma căruia va fi luată o decizie: ”Eu sunt convins că Marcel Romanescu nu va candida dacă va simți că va pierde. Nu ai de ce să o faci. Cu ce te ajută? Eu l-am auzit spunând de mai multe ori lucrul acesta, că el nu ar candida niciodată dacă ar ști că pierde", a afirmat Dan Vîlceanu la Radio Târgu Jiu. 

Acesta a mai afirmat că organizația are în vedere să facă sondaje în vederea stabilirii viitorului candidat chiar și în localitățile unde primăriile sunt conduse deja de edili liberali. 

Dan Vîlceanu a precizat  că Marcel Romanescu a fost de acord cu acest demers, în timp ce Liviu Cotojman, primarul localității Roșia de Amaradia s-a declarat împotriva.

Vizualizări: 3,876

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: