Romanescu: Suntem prea săraci să organizăm evenimente ieftine

Cântărețul Marcel Pavel va susține un concert în data de 1 martie, de Mărțișor, la Târgu Jiu. În cadrul aceluiași eveniment, va concerta și Cvartetul ”Accente”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 19:00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Spectacolul va avea o durată de o oră și jumătate. Intrarea este liberă pentru toate doamnele și domnișoarele, care pot să ia parte însoțite la manifestare. Autoritățile locale spun că nu este nevoie de o invitație pentru participarea la eveniment.

Primăria Târgu Jiu a alocat 5000 de euro pentru organizarea spectacolului. Suma pare mare în condițiile în care municipalitatea s-a plâns de bugetul mic din acest an. ”Suntem prea săraci ca să organizăm evenimente ieftine. În acest moment, prefer evenimente atractive, să organizez 10-15 evenimente pe raza municipiului care să aducă între 1000 și 2000 de persoane, decât să organizez 50, așa cum se proceda în trecut, de 10.000 lei, 15.000 lei, 50.000 lei, care să fie cu dedicație în primul rând pentru noi”, a argumentat primarul Marcel Romanescu.

Primăria nu va cheltui un leu în ceea ce privește echipamentele necesare pentru desfășurarea spectacolul, scena și instalațiile de sonorizare, pentru că le va utiliza pe cele ale cântăreței Delia, care va concerta a doua zi, în data de 2 martie, tot la Sala Sporturilor. Sala are o capacitate de 1250 de locuri, însă se vor mai crea și alte locuri în fața tribunei. Autoritățile se așteaptă ca la spectacol să ia parte maximum 2000 de persoane.

Vizualizări: 1,047

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: