Romanescu: Va fi cineva din sport, care a mai avut activitate de conducere

Înfiinţarea unui Club Sportiv Municipal al Primăriei Târgu Jiu a devenit o problemă prea complicată pentru autorităţile locale. În primele luni a fost o ceartă permanentă între Consiliul Local şi primar, pe modul de numire a conducerii. După ce postul de director a fost în sfârşit scos la concurs şi s-au înscris trei candidaţi, concursul a fost anulat. Motivul ar fi acela că Ministerul Sportului va trece cluburile care îi aparţin de primării. Cu toate acestea, CSM nu va fi desfiinţat, ci va avea un director interimar timp de şase luni. Primarul Marcel Romanescu a spus că el va face numirea, rămânând de văzut care va fi reacţia adversarilor lui din Consiliul Local.

Reporter: Pe cine doriţi să nominalizaţi în fruntea CSM, după anularea concursului?

Marcel Romanescu: În momentul de faţă va fi doar o numire temporară, cred că în zilele următoare voi face această numire. Sunt mai multe persoane la care mă gândesc în acest moment, trebuie să văd care le este disponibilitatea. Mi-aş dori un om cu experienţă, care să poată în cele şase luni să gestioneze activitatea Clubului Sportiv Municipal.

Reporter: Este luat în calcul şi domnul Prunariu?

Marcel Romanescu: La momentul acesta nu, pentru că dânsul este preşedintele Clubului Sportiv Pandurii. Din ce ştiu, la un moment dat îşi doreşte să promoveze, să meargă spre un minister sau o instituţie guvernamentală. În al treilea rând, e clar că în momentul în care se realizează fuziunea, domnul Prunariu va fi cel care va coordona această activitate. Din punctul meu de vedere, pentru următoarele şase luni, ar fi bine să vină cineva care să gestioneze această activitate, până vom avea clarificările necesare.

Reporter: Domnul Podaru?

Marcel Romanescu: A, nu. Va fi cineva din sport, care a mai avut activitate de conducere şi care poate să administreze acest club în perioada următoare.

Reporter: Este un antrenor?

Marcel Romanescu: Nu pot să vă spun acest lucru. V-am spus, sunt mai multe soluţii, în funcţie şi de acceptul pe care ni-l dau dânşii putem ulterior să luăm o decizie. Sunt şase luni destul de dificile.

Reporter: Cu candidaţii care şi-au depus dosarele ce se întâmplă?

Marcel Romanescu: Din ce ştiu eu, sunt trei candidaţi care şi-au depus dosarul, atunci când va fi scos din nou postul la concurs, doar trebuie să îşi actualizeze dosarul. Este vorba de domnul Andriucă, un profesor universitar de la Craiova şi un domn Marinescu. Nu am cum să iau unul dintre cei trei, pentru că trebuie să iau pe cineva prin detaşare. În plus, nu vreau să pun pe cineva care vrea să candideze, pentru că s-ar putea considera că vreau să influenţez.

Vizualizări: 653

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: