Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Romulus Bîldea: “Oamenii mă vor vota tot pe mine”

Primarul comunei Teleşti se va afla la alegeri în barca UNPR-ului. Edilul local este sigur că opţiunile sale politice nu vor influenţa decizia electoratului, întrucât cetăţenii vor vota omul, nu partidul.

Romulus Bîldea, primarul comunei Teleşti, nu va mai reprezenta la alegeri Partidul Noua Generaţie. Acesta va trece în barca UNPR-ului, urmându-l pe prietenul său Vili Pasăre, primarul comunei Dragoteşti. “Nu voi merge la alegeri cu PNG-ul. În prezent, sunt în discuţii cu UNPR-ul. Avem un acord de principiu care sper să fie respectat de către ambele părţi. Împreună cu prietenul meu, Vili Pasăre, am făcut politica PNG-ului, iar acum probabil o vom face pe cea a UNPR-ului”, a declarat Romulus Bîldea. Edilul local nu se teme de faptul că opţiunile sale politice vor influenţa decizia electoratului. “Oamenii mă vor vota tot pe mine indiferent de partidul cu care voi merge la alegeri. La Teleşti se va vota în continuare persoana ci nu partidul”, a declarat Romulus Bîldea. Primarul a mai precizat că de această dată va avea mai puţini contracandidaţi ca în urmă cu patru ani. “Din cauza alianţelor dintre partide vor fi mai puţini candidaţi ca acum patru ani. În condiţiile în care sunt foarte mulţi sau foarte puternici candidaţi voturilor vor fi dispersate. După mine este foarte bine când primarul are în sondaje 40% pentru că vor exista primării care vor fi câştigate cu 25% din voturi în condiţiile unui singur tur de scrutin”, a declarat primarul comunei Teleşti. În momentul de faţă, edilul local spune că stă bine în sondaje, înregistrând un procent de peste 50%.                

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: