Roşca, atac dur la Bunoaica. „Nu are creier”

Liderul Sindicatului Liber de la Cariera Roşiuţa, Nelu Roşca, a reacţionat după ce a fost acuzat în mai multe rânduri că a făcut abuzuri în ceea ce priveşte împărţirea claselor de salarizare. Roşca a spus despre Nicu Bunoaica, cel care îi aduce acuzaţiile, că este manevrat şi că nu îl duce capul. Roşca a dat un interviu pe această temă la Radio Infinit.

Reporter: Domnul Bunoaica vă acuză că aţi făcut manevre cu clasele de salarizare.

Nelu Roşca: Eu nu am ce să discut cu acest individ, care este subnutrit mintal şi care nu înţelege decât să jignească pe toată lumea şi să facă judecăţi de valoare cu privire la toată lumea. Zici că a făcut şapte facultăţi la Oxford şi îşi permite să analizeze pe toată lumea. El are creierul mic şi analizează după chipul, mintea şi asemănarea lui.

Rep.: Vrea să vă ia din membrii de sindicat şi de asta vă tot atacă?

N.R.: Eu membrii de sindicat nu îi am acasă. Există o organizaţie, iar din organizaţie face parte cine doreşte. Este liberul consimţământ al fiecăruia. De plecat poate să plece oricând, oricine, problema este că revenirea necesită aprobare, ca în orice organizaţie. Dacă salariaţii consideră că se văd mai bine reprezentaţi de acest domn Bunoaică, care a ajuns mare lider făcut de presa locală, pe sub masă, asta este.

Rep.: Deci nu vă opuneţi dacă oamenii vor să plece?

N.R.: Eu nu ţin la organizaţia de la Roşiuţa pe nimeni cu forţa. Oamenii sunt liberi să decidă. Dacă ei cred că ceea ce a făcut domnul Bunoaica pentru Lupoaia, a făcut colectivul praf, i-a intoxicat cu tot felul de informaţii care nu au argument şi fundament, el fiind dirijat din spate de domnul Feurdean şi de alţi actori care stau în umbră...

Rep.: Care este scopul, de ce îl dirijează Feurdean?

N.R.: Nici nu mă interesează. Ştiţi istoria domnului Feurdean, care a fost suspendat din mişcarea sindicală. Ştiţi bine că a trăit multă vreme din activitatea sindicală, iar acum, din cauza unor frustrări pe care le are, alimentează şi caută să manipuleze salariaţii. Dar, aici nu vreau să mă pronunţ eu, o să se pronunţe altcineva care a avut în supraveghere mai multe lucruri. Am încheiat această discuţie, pentru că nu îmi face plăcere să răspund la orice câine care mă latră.

Vizualizări: 2,578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: