Rotaru, candidatul primarilor la parlamentare

Primarul de Leleşti, Marian Rotaru, a declarat la Interviurile Radio Infinit că va candida la alegerile parlamentare, fiind candidatul primarilor. Interesant este că primarul de Leleşti a fost convins de noul guvern condus de Răzvan Ungureanu. „Mi-a dat speranţă să nu mai aştept vârsta de pensionare ca să candidez“, spune Rotaru.  Şi mai interesant este că pe tot parcursul emisiunii Rotaru a tot avansat ideea că cel mai potrivit pentru a reprezenta primarii este Florin Cârciumaru.

Primarii vor un reprezentat la Parlament. Rotaru crede că îşi poate ajuta colegii de la primării. A mai declarat şi altă dată că vrea să candideze la parlamentare. Mai mult, aceasta a rămas cu un gust amar după ce la alegerile anterioare a fost ignorat de partidul la care este vicepreşedinte, PSD Gorj. Rotaru a spus că el va reprezenta în Parlament primarii gorjeni. Acesta a sugerat că ar fi interesat să candideze la Senat. „Voi candida ca independent sau voi merge în altă parte. Nu pot să mă duc la 60 de ani, doar nu mă duc să dorm în Parlament. Sută la sută candidez. Am colegii primari care mă susţin. Dar, dacă un coleg primar zice că vrea să candideze eu renunţ. (…) Eu cred că dacă domnul Cârciumar ar candida ar obţine un scor zdrobitor“, a declarat Rotaru. Acesta spune că va avea o întâlnire cu primarii şi vor decide. Cu toate acestea, Rotaru a spus că Florin Cârciumaru ar fi cel mai potrivit pentru a duce în Parlament doleanţele primarilor gorjeni.

Rotaru a fost întărâtat de o declaraţie a lui Victor Ponta pe un post central, când a spus că cei care ocupă acum funcţii în Parlament vor fi susţinuţi pentru noi mandate. „Fără să ţii cont de sondaje, realizări si spui ca ii susţii pe aceeaşi“, spune Rotaru supărat. Mai mult, Rotaru a mai spus că în nici un caz nu va susţine un candidat care nu e din Gorj, făcând referire la Claudiu Săftoiu, cel mai probabil candidat la deputăţie din partea PNL.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: