Rotaru, ignorat de colegii de partid, ironizat de adversari

Eventuala candidatură la parlamentare a lui Marian Rotaru, primarul din Leleşti, a fost comentată de politicienii gorjeni. Pesediştii cred că Rotaru ar fi trebuit să facă anunţul în cadrul partidului, nu în presă, în timp ce adversarii politici sugerează că Rotaru nu va câştiga bătălia localelor.

Senatorul Toni Greblă crede că primarul Rotaru ar fi trebui să anunţe mai întâi membrii de partid şi apoi jurnaliştii despre intenţia sa de a candida pentru un post de deputat. Greblă crede că, înaintea discuţiilor despre parlamentare, trebuie depăşit hopul alegerilor locale.

Nici Ion Călinoiu, preşedintele executiv PSD Gorj, nu a vrut să comenteze prea mult declaraţia lui Rotaru. „Nu cred că-şi găsesc loc aceste comentarii. Vom face un calendar pentru pregătirea campaniei pentru alegerile locale, mai departe vom discuta. Dorinţa acestuia va fi supusă analizei“, a declarat Călinoiu la Radio Infinit.

Liderul liberalilor gorjeni, Dian Popescu, a spus tot la Radio Infinit că dacă PSD-ul îl va nominaliza, el îl va susţine pe Marian Rotaru, care îi este şi prieten. Cât despre afirmaţia primarului că nu agreează candidatura lui Claudiu Săftoiu, liberalul-şef se abţine de la a face comentarii.

Senatorul Ion Ruşeţ, preşedintele PDL Gorj, crede că Rotaru se grăbeşte cu intenţia de a candida la parlamentare pentru că nu-l vede bine la locale.   „Singurul comentariu pe care-l fac este că ar trebui să aştepte alegerile locale. După aprecierile mele domnul Rotaru are o problemă la Leleşti, va duce o bătălie dură cu candidatul nostru Gabi Popeangă. După ce va câştiga acest lucru poate să se gândească la deputaţi“, a spus Ruşeţ.  

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: