Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Rotaru se întoarce la Direcția de Patrimoniu

Marian Rotaru, fostul director de la Direcția de Patrimoniu din Târgu Jiu, a câștigat procesul la Curtea de Apel Craiova. În urma deciziei instanței judecătorești, Rotaru va reveni pe postul de conducere pe care l-a pierdut. Acesta a fost demis imediat după ce în spațiul public a apărut o fotografie când o angajată îi făcea pedichiura, la serviciu.

Marian Rotaru spune că știe ce are de făcut atunci când va reveni pe post. Fostul director așteaptă acum ca decizia instanței să fie pusă în aplicare.

”Aștept să vedem ce se întâmplă. Am auzit că domnul primar începe să spună că a doua zi mă dă afară. Dacă mă întorc înapoi știu ce am de făcut. Dacă nu mă vrea la conducere, o să începem alt proces. Nu mai contează ce voi primi înapoi, dar sănătatea și stresul nu mi le poate rezolva nimeni. Și familia mea a fost foarte stresată. Nu comentez absolut nimic”, a spus Marian Rotaru.

Vizualizări: 2,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: