Rujan poate începe munca. Numirea, publicată în Monitorul Oficial

Ion Cristinel Rujan își poate începe activitatea la Prefectura Gorj. Numirea în funcția de prefect a fost publicată în Monitorul Oficial. Ceremonia de instalare în funcție urmează să aibă loc pe 30 august, în prezența unui reprezentant al Guvernului.

Pentru a-i lua locul lui Ciprian Florescu, promovat secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Rujan a trebuit mai întâi să revină la fostul loc de muncă. Mai precis, la Ministerul Tineretului și Sportului, de unde s-a „autosuspendat” din funcție silit. Asta ca urmare a scandalului în care a fost implicat, el girând un concurs câștigat de soția sa. După ce situația a fost mediatizată, Rujan a plecat din funcția de secretar general, iar nevasta s-a transferat cu serviciul la Consiliul Județean Gorj.

Marți, Guvernul a decis numirea lui Rujan în postul de prefect de Gorj. Mai întâi, premierul Viorica Dîncilă a semnat decizia prin care Cristinel Rujan și-a reluat activitatea la Ministerul Turismului și Sportului și, ulterior, pe cea de numire în funcția publică de prefect de Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 1,722

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: