Ruşeţ, atac la Cârciumaru şi Dian Popescu

Preşedintele PDL Gorj, senatorul Ion Ruşeţ, a avut o atitudine surprinzătoare, agresivă, faţă de adversarii politici. Ruşeţ a spus într-un intevriu la Radio Infinit că Florin Cârciumaru a pus intenţionat zilele oraşului în timpul campaniei electorale şi, mai mult decât atât, organizează majoratul elevilor de clasa a 12-a. Nici Dian Popescu nu a scăpat şi l-a avertizat că l-ar putea pierde pe vicepreşedintele Gheorghe Orzan. Şi ca să fie treaba-treabă, Ruşeţ l-a articulat şi pe Ilie Petrescu.

   Rep: Întârzie anunţarea candidaturii la Târgu Jiu. De ce?

I.R.: Noi am sondat mai puţin oameni, ci mai mult profilul. Am vrut să vedem ce candidat vor târgujienii, profilul candidatului. Recunoaştem că este o bătălie grea, dar este pentru prima dată când îl văd pe Florin Cârciumaru ca foloseşte toate pârghiile şi mijloacele pe care le are la dispoziţie, inclusiv majoratul de pe insuliţă pregătit pe 18 mai. Este prima dată în cele trei mandate când organizează majorat pentru clasa a 12-a.

Am rămas surprins când am auzit că doamna secretar Elena Ungureanu îşi permite să ceară directorilor date cu caracter personal să afle cine sunt cei care împlinesc 18 ani până la 1 iunie. Sigur este scop electoral. Domnul Cârciumaru are o problemă, nu sunt suficiente voturile pensionarilor. 

Rep: Ce fel de candidat căutaţi?

I.R.: Ne trebuie un candidat sub 40 ani. Vom găsi asemenea candidat. Un om tânăr, dar cu experienţă în administraţie.

Rep: Credeţi că aţi destabilizat PNL, după ce doamna Iuliana Iliescu a trecut la PNL?

I.R.: Acesta este un răspuns ca de la preşedinte la preşedinte. Este un răspuns al meu faţă de declaraţiile hazardate, uneori mincinoase, ale domnului Dian Popescu, care spunea că cinci primari de la PDL trec la PNL.  Până la 11 iunie va mai primi.

Rep: Mai luaţi şi alţi liberali?

I.R: Domnul Dian Popescu trebuie să fie atent când face lista de consilieri, s-ar putea să-l piardă şi pe domnul Orzan.

Rep: Aveţi discuţii cu domnul Gheorghe Orzan?

I.R.: Am dat un avertisment indirect. Domnul Orzan în actuala structură a USL nu are nicio şansă să candideze la deputaţi şi dacă nu este atent va pierde şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, pe care şi-o doreşte.

Aveţi candidat la Motru. L-aţi prezentat în conferinţă de presă.

Gheorghescu nu este un om politic, este bun pe administraţie. L-am tras de urechi în această dimineaţă, şi pe preşedintele Severus Militaru. Ceea ce s-a spus în conferinţa de presă, în Motru trebuie să scape de atitudinile pro corupţie de acolo. La Motru există prin echipa viceprimarului o mizerie mare. La Motru sunt legături de tip mafiot. Tudor Dobrică este cel care dirijează în acea zonă, oameni de afaceri mai mici mai mari. Nu este nevoie de Petrescu, care vine, pupă şi nu face nimic. La Motru este nevoie de Gheorghescu, care are minusuri politice, nu ştie să prezinte frumos o informaţie sau programul, este un tehnician care spune lucrurilor pe nume.

Motru nu are nevoie de cineva ca Petrescu care vine, pupă şi nu face nimic.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: