Ruşeţ despre şefii locali de filiale PDL: „Sunt aleşi pe bază de nepotism”

Senatorul PDL Ion Ruşeţ a declarat ieri pentru Radio Infinit că nu va candida la preşedinţia PDL Gorj, deoarece „alegerile din teritoriu s-au făcut rapid, pe bază de nepotism şi prietenii”. Cu toate că nu candidează, Ruşeţ doreşte eliminarea actualei conduceri a PDL Gorj, condiţionând rămânerea sa în partid de rezolvarea divergenţelor pe care spune că le are „cu preşedintele din umbră, Ionel Manţog”.

Mai mult, Ruşeţ susţine că mai este în PDL la intervenţiile unor lideri de la centru. Chiar ministrul Igaş l-ar fi rugat la Rânca să nu părăsească partidul, după cum susţine Ruşeţ. Dar, aproape că nu trece o zi fără ca Ruşeţ să vorbească despre cât de bine i-ar fi la PSD, unde toţi liderii locali, începând cu Călinoiu, Cârciumaru, Greblă sau Popeangă au declarat că va fi bine primit.

În replică, Ionel Manţog susţine că nu a reuşit să afle care sunt „nemulţumirile majore” ale lui Ruşeţ. „Eu i-am transmis şi public, şi în particular, că nu cred că i-am dat motive de nemulţumire. Decizia îi aparţine însă şi cred că în acest moment nu a luat hotărârea definitivă de a pleca din PDL. Sunt convins însă că următoarele două săptămâni vor fi clarificatoare pentru toată lumea”, a spus Ionel Manţog.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: