Ruşeţ: În comuna lui Ponta nu au votat nici 50%

Liderul PDL Gorj, Ion Ruşeţ, spune că are un motiv în plus de a se bucura de rezultatele referendumului din 29 iulie de la nivel de judeţ. Senatorul spune că se aştepta ca gorjenii să nu se implice în număr mare în prezenţa la vot, deşi judeţul este considerat ca fiind al premierului Victor Ponta, Gorjul având unul din cele mai mici procente în privinţa prezentării la urne, în comparaţie cu alte judeţe din Oltenia, unde Mehedinţiul şi Oltul au condus detaşat la nivel naţional.

„Pot să spun că am câştigat un pariu. Nimeni de la USL nu-şi putea imagina un procent de 55% în Gorj, în condiţiile în care ei sperau la 80%. A fost o provocare acest procent inclusiv pentru premierul Ponta, mai ales că în comuna sa de domiciliu, la Baia de Fier, nu s-a făcut nici măcar 50%. Le mulţumesc gorjenilor pentru că nu au ieşit la vot pentru a legitima iresponsabilitatea celor 256 de colegi parlamentari, din care fac parte şi cinci colegi de la Gorj, din păcate şi care au participat, în ultima vreme, şi la alte acţiuni parte din acelaşi scenariu”, spune Ruşeţ.

Senatorul menţionează că PDL Gorj centralizează toate listele suplimentare pe care au votat circa 20.000 de persoane, liste care vor fi înaintate la Bucureşti pentru o analiză pe care partidul o face la nivel de ţară. „Sunt premise ale unui vot multiplu şi cred că pot fi surprize din analiza acestor liste. Dacă ne gândim, 10% dintre votanţi sunt pe listele acestea suplimentare, ceea ce mi se pare foarte mult. Oricum, noi am sesizat orice neregulă la 112, iar în unele cazuri Poliţia chiar a deschis anchete”, mai afirmă liderul PDL Gorj.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: