Ruşeţ l-a învins pe Condescu

Echipa a doua a clubului Pandurii a pierdut contactul cu plutonul fruntaş din seria a IV-a a Ligii a treia după ce în acest week-end a fost învinsă acasă de Minerul Mătăsari. Derbiul gorjean din această serie s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru echipa din Mătăsari.

În faţa celor doi preşedinţi de clubului, Marin Condescu la Pandurii şi Ion Ruşeţ, preşedinte de onoare la Minerul Mătăsari, echipa oaspete a reuşit să se impună la limită, scor 1-0. De această victorie s-a bucurat şi directorul general al SNLO, Dan Burlan, prezent în tribună alături de cei doi preşedinţi, fiind susţinător al formaţiei din Motru care a urcat pe podium după această etapă.

Pandurii 2 n-au mai apelat la acest joc la nici un ajutor de la prima echipă, fiind rechemaţi doar jucătorii proprii, Voinea şi Vlăduţi, care s-au antrenat toată săptămâna cu Pandurii. Din păcate eforturle celor doi atacanţi nu s-au finalizat cu nici un gol, cei care au marcat fiind oaspeţii de la Mătăsari care au deschis scorul încă din prima repriză prin golul lui Chiriac. Atacantul promovat de Grigoraş în lotul echipei mari, Albert Voinea, a ratat cele mai multe ocazii pentru Pandurii, trimiţând chiar şi în bară pe final de meci. Pandurii II au pierdut astfel al doilea joc acasă din acest sezon, pierzând locul pe podium pe are se aflau înaintea acestei etape. De disputa dintre cele două echipe gorjene a profitat Minerul Motru care deşi a stat, a ajuns pe locul trei în seria a IV-a. Primele două poziţii sunt ocupate în continuare de Jiul Rovinari şi FC Drobeta care au remizat la Severin  în derbiul acestei etape, scor 1-1.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: