Ruşeţ: Nu există o implicare a lui Ciurel şi Călinoiu

Iniţiatul Sindicatului Mine Energie Oltenia (SMEO), Ion Ruşeţ, a comentat la un post local de radio acuzaţiile aduse de liderul Sindicatului Tudor Vladimirescu, Dan Pârvulescu, privind implicarea PSD şi a administraţiei CE Oltenia în proiectul iniţiat de el. Ruşeţ spune că în SMEO nu are nicio implicare Ion Călinoiu şi nici Laurenţiu Ciurel.

Ion Ruşeţ neagă orice implicare a PSD sau a administraţiei CE Oltenia în proiectul lui împreună cu alţi patru lideri. „Minciuni, manipulări şi dezinformări. (...) Nu există nicio implicare a domnului Călinoiu alături de mine şi cred că nici nu ar putea fi o implicare. Nu există nicio implicare a managerului general Laurenţiu Ciurel. Este dorinţa membrilor de sindicat de a constitui un sindicat reprezentativ, majoritar, care să procedeze la negocieri în aşa fel încât să fie respectate drepturile şi libertăţile lucrătorilor“, a declarat acesta.

Ruşeţ: „Am luptat ca oamenii să aibă premă“

Ion Ruşeţ are şi un argument pentru a arăta independenţa faţă de administraţie: a obţinut prima de sfârşit de an, în 2013. „Ce jocuri să fac pentru administraţie pentru că m-am luptat ca oamenii să aibă premă pentru sfârşitul acestui an. Ce vreţi? Adică în momentul în care ai un rezultat în procesul de negociere înseamnă ai jocuri?“, se întreabă acesta. El spune că sindicatul său va milita pentru stabilitatea locurilor de muncă.

Şi liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, este de acord cu Ion Ruşeţ. „Noi nu ne-am implicat în viaţa sindicală niciodată şi nu ne vom implica nici de cum încolo. Am colaborat cu dânsul (n.red- Ion Ruşeţ) foarte bine şi în calitate de reprezentat al sindicatelor şi de senator. Mi se pare normal să colaborăm cu toţi reprezentanţii sindicatelor, dar PSD nu s-a implicat în organizarea alegerilor în sindicat sau stabilirea persoanelor care să condusă viitorul sindicat“, a declarat Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: