Ruşeţ: Romanescu îşi pregăteşte plecarea, Gârjoabă vrea la CJ Gorj

Preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, a declarat la Interviurile Infinit FM că subprefectul Marcel Romanescu a renunţat în ultimă instanţă să fie sondat la primăria Târgu Jiu, cel mai probabil pentru că îşi creează o punte spre alt partid. Tot la radio Ruşeţ a spus că inclusiv Corneliu Gârjoabă, directorul de resurse umane de la CE Turceni, este sondat la Consiliul Judeţean Gorj, alături de el şi Liviu Andrei.

Domnul Marcel Romanescu are vreo supărare? A refuzat să fie sondat la primăria Târgu Jiu.

Eu am văzut mulţi oameni politici, chiar unii de vârstă înaintată, respectabili, care creează punţi. Nemulţumirile exprimate public la un moment dat sunt de fapt punţi către altceva, către altă formaţiune politică sau sunt punţi de control pentru viitor, instinctul de conservare îi face pe unii să critice în momentele grele.

Romanescu creează o astfel de punte?

În aceste moment oamenii care dau dovadă de slăbiciune şi nu doresc luptă, îşi creează punţi pentru altceva.

E posibil să racolaţi nişte primari de la USL? Sau invers?

Orice este posibil dacă există compatibilitate între noi. Lucrurile se vor lămuri în aprilie când se vor depune candidaturile. Atunci vor apărea surprize. Primarul îşi ia concediu în campanie electorală şi cine mai ţine cont să facă documentaţia să o depună Consiliului Judeţean, să constate Judecătoria că s-a pierdut mandatul.

Când aflăm care este rezultatul sondajului pentru Consiliu Judeţean?

Aşteptăm cu interes rezultatul sondajului. De fapt, toţi colegi sunt curioşi să afle cum stau. Chiar am fost sunat de mai mulţi pentru a mă întreba de sondaj, nu de noul guvern. După sondaj va fi o analiză la nivel central, o validare în Biroul Permanent Naţional. Mai sunt colegi care-şi doresc să candideze. Spre exemplu domnul Gârjoabă, care este în sondaj. Dânsul şi-a manifestat în BPJ intenţia de a candida şi de a fi trecut în sondaj.

Câte localităţi credeţi că veţi câştiga?

Peste 22 de localităţi poate obţine PDL. Avem 15 plus una, cea de la Fărcăşeşti.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: