Ruşet, senatorul tău pentru Colegiul 1

Ion Ruşeţ, candidatul PD-L Gorj, la Senat, în Colegiul 1, s-a aflat miercuri în comuna Mătăsari şi în localitatea natală Dragoteşti. Este cea de-a treia vizită electorală pe care o întreprinde de la începutul campaniei, până acum fiind vizitate oraşele Tismana şi Turceni şi satele din apropierea acestor zone.

Deşi se vorbeşte că între candidaţii aceluiaşi partid s-a născut o adevărată luptă electorală de când s-a dat startul campaniei, Ion Ruşeţ vrea să le demonstreze tuturor că în PD-L Gorj se lucrează totuşi în echipă. Dacă la Tismana, candidatul PD-L pentru Senat în Colegiul 1 a fost însoţit de Adrian Gorun, care aspiră la funcţia de deputat, la Turceni, Mătăsari şi Dragoteşti a mers cu Severus Militaru, candidatul PD-L la Camera Deputaţiilor, pentru Colegiul 4. Cei doi au ales să meargă în Mătăsari, localitate cu foarte multe probleme sociale, pentru a discuta faţă-n faţă cu cei care vor veni la urne pe 30 noiembrie, pentru a-şi alege reprezentanţii în Parlamentul României.

Localitatea Mătăsari este o zonă pe care Ion Ruşeţ o cunoaşte foarte bine, aici desfăşurându-şi o parte din activitatea de serviciu. “Mătăsari este o zonă defavorizată de foarte multă vreme, cu blocuri nefinalizate din 1989, cu o rată a şomajului foarte mare, mai ales în rândul tinerilor, cu migraţie transfrontalieră, dar şi cu probleme legate de criminalitate. Sunt aici foarte mulţi cetăţeni cu venituri reduse, care trăiesc din vânzarea fierului vechi, pe care îl procură din interiorul unităţilor miniere, lucru care le creează probleme cu legea. Întotdeauna la Mătăsari au fost probleme cu încălzirea locuinţelor, cu apa curentă. Cunoaştem aceste probleme, dar probabil că oamenii mai au foarte multe lucruri să ne spună”, a declarat candidatul PD-L Gorj la Senat, Ion Ruşet.

Regretul acestuia este însă că timpul nu-i permite să stea de vorbă, zilnic, cu mai mult de 200 de familii în parte. Din discuţiile pe care le-a avut până acum cu localnicii celorlalte localităţi vizitate şi-a dat seama că lipsa locurilor de muncă reprezintă principala problemă cu care se confruntă oamenii, pe locul doi situându-se nivelul scăzut al pensiilor, care nu asigură condiţii decente pentru majoritatea pensionarilor, şi nu în ultimul rând, asigurarea asistenţei medicale, în special a medicamentelor.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: