Ruşeţ şi Gruescu, contraziceri privind reluarea alegerilor

Vorbesc toţi şi se înţeleg separat. Cam aşa stau lucrurile în organizaţia PDL de la Gorj. După ce iniţial în Comisia de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA) s-a stabilit că data de 14 ianuarie este cea la care vor fi reluate alegerile în organizaţiile din judeţ, preşedintele interimar al partidului, Ion Ruşeţ, susţine că nu s-a luat încă o decizie. Acesta este contrazis de cel pe care l-a mandatat să ţină legătura cu primarii, Ion Gruescu, primarul din Negomir.

În urma celei mai recente şedinţe CODA s-a stabilit că începând cu data de 14 ianuarie, în localităţile din Gorj, în organizaţiile democrat-liberale vor începe alegerile. Cel puţin asta ştiu membrii CODA. „S-a stabilit un program clar. Nu ştiu altceva. Eu ştiu că din data de 14 ianuarie şi în luna februarie au loc alegerile la organizaţiile comunale. Asta s-a stabilit prin vot în cadrul şedinţei. După care urmează alegerile la oraşe şi la municipii”, susţine Ion Gruescu, membru CODA.

Alegeri în trei comune într-o zi

Nu asta spune şi preşedintele PDL de la Gorj, Ion Ruşeţ. Acesta susţine că nu s-a stabilit încă un calendar al alegerilor pe localităţi. Ruşeţ îşi contrazice colegii de partid şi spune că alegerile vor debuta abia în februarie, pe data de 19 cu alegeri în cele două municipii, Târgu Jiu şi Motru. „Am mai fost întrebat despre acest lucru şi vă spun şi dumneavoastră. În momentul de faţă nu avem un grafic pentru alegerea birourilor permanente locale pe comune şi oraşe. Ştim că vor avea loc alegeri la municipii, pe 19 în Motru, iar pe 26 la Târgu Jiu“. „Urmează să stabilim un grafic pentru că vor fi zile în care vor fi alegeri chiar în 2-3 comune”, afirmă Ion Ruşeţ, preşedinte interimar PDL Gorj.

Ion Ruşeţ s-a încăpăţânat să organizeze aceste alegeri, deşi acestea fuseseră efectuate cu doar câteva luni în urmă de fostul preşedinte interimar, Cosmin Popescu. Singurele alegeri care ar mai fi trebuit organizate ar fi fost pentru organizaţia judeţeană a Partidului  Democrat Liberal Gorj. Din această cauză mulţi membri ai CODA sunt împotriva deciziei luate de Ion Ruşeţ.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: