Rusu e pregătit să-şi bată fosta echipă

Adrian Rusu joacă sâmbătă un meci special. Fundaşul pandurilor se duelează cu foştii săi colegi de la Braşov şi speră într-o victorie care să apropie echipa de Europa. Rusu alege să rămână la Tg-Jiu şi în sezonul viitor deşi nu a prins multe minute în retur.

Adi Rusu a jucat la Braşov în sezonul 2010-2011, fiind împrumutat de panduri. Între timp însă fundaşul a revenit la Tg-Jiu şi se concentrează pe duelul cu foştii colegi.

Are şanse să fie titular

Rusu a fost mai mereu rezervă în acest retur. Şi asta pentru că Pustai i-a preferat în centrul defensivei pe Viera, Mamele sau Rada iar în dreapta pe Pleaşcă sau Unguruşan. Cum ultimul e însă la final de contract, Pustai nu l-a mai folosit în ultimele meciuri. Rusu a profitat de accidentarea lui Pleaşcă din meciul cu Viitorul Constanţa şi a intrat titular la Severin. Rusu e pregătit acum pentru duelul cu fosta sa echipă, FC Braşov. „M-am simțit foarte bine acolo pe toate planurile, e clar că te atașezi de locurile unde lucrezi și te simți bine, dar e prea mult spus că e un meci special. Poate puțin diferit pentru că de acolo cunosc mai mulți jucători. E un adversar foarte puternic și foarte incomod. Au echipă omogenă, vin după niște rezultate bune, chiar foarte bune, greu de bătut, o echipă care aleargă, care muncește și ne va fi foarte greu”, crede Rusu.

„E normal să-mi doresc să joc în continuare la Pandurii, mai am un an contract. Pentru mine Pandurii înseamnă totul, e a doua casă, am deja șase ani aici și îmi doresc să continui.”           Adrian Rusu

6 – meciuri ca titular a prins Rusu în acest sezon, din care numai unul de la sosirea lui Pustai. Fundaşul care va împlini 29 de ani în vară a bifat un gol, dar şi un autogol. Golul a adus un punct la U Cluj (1-1) iar autogolul a anulat victoria în ultimul minut al meciului cu Mediaş (1-1)  

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: