S-a aflat și ultima echipă care va juca în play-off-ul Ligii 1

În urma meciului rejucat dintre Sepsi și FCU Craiova de joi seară s-a aflat ocupanta locului șase din play-off-ul Ligii 1. Oltenii s-au luptat degeaba la comisiile FRF pentru că nu le-a folosit pentru calificare, meciul fiind câștigat de Sepsi, scor 4-0.

Sepsi OSK a învins-o pe FC U Craiova și a prins ultimul loc care duce în play-off-ul Superligii.

Sepsi s-a calificat în play-off-ul Superligii după victoria cu FC U Craiova, iar formația din Sfântu Gheorghe se va duela cu Farul Constanța, CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și Rapid.

Lupta pentru titlu va fi una dură, deoarece Farul Constanța și CFR Cluj sunt la egalitate de puncte după înjumătățirea punctelor, doar că trupa antrenată de Dan Petrescu a beneficiat de rotunjire, la fel ca FCSB, însă roș-albaștrii au 29 de puncte. Universitatea Craiova este la cinci puncte în spatele liderului Farul Constanța, Rapid la șase, iar  Sepsi OSK la 9.

Echipa care va termina play-off-ul pe primul loc se va califica în preliminariile UEFA Champions League, locul doi merge direct în preliminariile Conference League, iar locul trei va juca un baraj cu învingătoarea dintre locurile 1 și 2 din play-out pentru accesul în Conference League.

Clasamentul play-off-ului după înjumătățirea punctelor:

    Farul – 32p

    CFR Cluj – 32p*

    FCSB – 29p*

    CSU Craiova – 27p

    Rapid – 26p

    Sepsi – 21p

*beneficiază de rotunjire;

Programul etapei 1 a play-off-ului din Superliga

    Farul – Sepsi – duminică (19 martie, 16:30)

    CFR Cluj – Rapid – duminică (19 martie, 19:00)

    FCSB – CSU Craiova – sâmbătă (18 martie, 20:00)

Vizualizări: 370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: