Apariție de Champions League a unei echipe din Liga 2 pe terenul din Ghencea

CSA Steaua - Unirea Dej a fost meciul care a deschis play-off-ul din Liga 2. Elevii gorjeanului Dragoș Militaru, antrenorul-revelație din acest sezon, au avut o apariție ireproșabilă în Ghencea, chiar dacă rezultatul nu le-a fost favorabil.

Unirea Dej rămâne revelația Ligii 2 chiar și după ce a pierdut meciul de debut în play-off, cu Steaua, scor 3-0. Spre deosebire de echipa din Ghencea formația pregătită de gorjeanul Dragoș Militaru are drept de promovare în acest sezon și chiar se poate bate cu șanse reale la un loc în Liga 1. CSA Steaua este singura formație din play-off care nu poate ataca urca în primul eșalon.

Play-off-ul ligii secunde a început în condiții ideale, pe gazonul-biliard al stadionului Ghencea. Delegația celor de la Unirea Dej, formație care va lupta în premieră pentru promovarea în Liga 1, a tratat cum se cuvine momentul, după cum se vede în imaginile transmise oficial.

Cu o oră și 10 minute înaintea partidei, dejenii au ieșit la inspecția gazonului și, așa cum au obișnuit pe parcursul întregii stagiuni, au purtat vestimentația oficială a clubului, toți jucătorii îmbrăcați identic, „la 4 ace”, costum și cămașă albă. În schimb, roș-albaștrii au ieșit în treningurile cu însemnele echipei.

Dragoș Militaru, antrenorul celor de la Unirea Dej, are o relație specială cu Dan Petrescu. Managerul campioanei l-a lăudat în mai multe rânduri, iar Militaru transmite că încearcă să îi copieze modelul. „Știu că Dan Petrescu a vorbit frumos despre mine. Este o mare onoare, mai ales că de la el am încercat să fur meseria. De câte ori am avut șansa, am mers la meciurile CFR-ului și am fost atent la modul în care conduce echipa. Este remarcabil cum Dan Petrescu reușește mai mereu să-și câștige meciurile. Aș vrea să fiu ca el”, spunea gorjeanul Dragoș Militaru după ce a fost desemnat cel mai bun antrenor din Liga 1.

Un alt detaliu de lăudat la capitolul imagine pentru Dragoș Militaru și Unirea Dej este interacțiunea pe care echipa din Dej o are cu fanii, informații dese fiind distribuite constant în ziua meciului, la fel cum o fac echipele din Liga 1.

Și suporterii veniți de la Dej au făcut impresie bună și au dominat fondul sonor al meciului deși erau doar câteva zeci, gazdele având în tribune doar 900 de spectatori.

Vizualizări: 1,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: