S-a aruncat de la etajul patru din cauza bolii

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Bumbeşti Jiu a murit răpus de boală! Gheorghe Drăghicioiu avea cancer de mai mulţi ani şi nu a mai suportat durerile, motiv pentru care a decis să se arunce de la etajul 4 al blocului în care locuia. În urma impactului puternic cu solul, a decedat pe loc.

Bărbatul şi-a trimis ieri dimineaţă soţia să facă mâncare, timp în care a luat decizia finală, s-a aruncat pe geam pentru a scăpa de boala care nu îi dădea pace.  Avea cancer de ani buni şi nu a mai suportat chinul.  Vecinii au rămas surprinşi de gestul bărbatului. ”Avea cancer şi probabil nu a mai suportat durerile. În urmă cu două luni a murit şi fratele lui. Toate aceste probleme s-au adunat”, spune unul dintre vecini.  Ieri era acasă doar cu soţia, pe care a trimis-o să îi încălzească mâncarea, timp în care s-a aruncat pe geam. ”Era cu soţia, a trimis-o la bucătărie şi el s-a aruncat pe geam. Am ieşit afară pentru că am auzit zgomot şi pe ea ţipând în casă”, a mai spus o localnică. Bărbatul a lucrat la Uzina Mecanică Sadu.

CERCETĂRI

Oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale morţii. „Din primele cercetări s-a constatat că bătrânul s-a aruncat voluntar de la etajul patru, iar în urma impactului cu solul a decedat pe loc. Urmează acum să îi fie făcută autopsia pentru a se stabilii o cauză exactă. Poliţiştii de la Bumbeşti Jiu vor continua cercetările”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: