S-a aruncat în gol de la etajul trei

Un tânăr de 25 de ani care provine din fosta casă de copiii a decis vineri să-şi pună capăt zilelor. Acesta s-a aruncat în gol de la etajul trei al căminului în care locuia. Se pare că acesta avea probleme psihice, însă refuza tratamentul şi mai mereu devenea agresiv.

Vineri acesta a fost mutat în altă cameră împotriva voinţei lui şi fără să stea pe gânduri s-a urcat pe geam şi s-a aruncat. A fost transportat de Urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu cu multiple traumatisme. „Era foarte nervos. Noi îl ştim că a crescut cu noi la casa de copii. El are probleme psihice, traume de când eram acolo pentru că ne băteau. Este foarte nervos şi agitat. I-am zis că-l ducem la spital la Psihiatrie să se trateze dar nu vrea. Ne ameninţă şi cu cuţitul. E greu aici la noi. Ne certăm şi pe o bucată de pâine, pe o pătură. Pe orice. Aici mănâncă cel care apucă primul. Noi l-am tot ameninţat că-l ducem la spital”, povesteşte un coleg de cameră. „L-au mutat din cameră. Când nu şi-a mai găsit lucrurile în camera unde stătea s-a supărat, s-a certat cu ei şi s-a dus repede la geam şi s-a aruncat. El a mai încercat să se arunce. Are probleme psihice şi nu aveam ce să-i facem”.

Starea tânărului este foarte gravă. „Avea picioarele sparte, mâinile lovite, zicea că nu-şi simte corpul. Era lovit peste tot. I-am pus o pernă sub cap şi o pătură pe el că tremura. Este foarte grav lovit. Noi nu ştim dacă mai scapă, dar dacă îşi revine nu se mai întoarce întreg. A venit apoi salvarea şi l-a luat. Am stat 30 de minute după ea, dar dacă ne batem sau ceva, imediat bine poliţia să ne bată”. Medicii confirmă că starea tânărului este gravă. „Are multiple traumatisme pe tot corpul. În funcţie de rezultatele de la radiografii şi de la tomograf vom decide dacă îl transferăm sau nu la un alt spital”.Vineri, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj au fost înregistrate trei tentativa de suicid.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: