S-a dus la horă cu cuţitul

Un tânăr din Drăguţeşti a ajuns de la horă direct la secţie. În timp ce acţionau pentru siguranţa cetăţenilor care participau la hora organizată în curtea Căminului Cultural, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Drăguţeşti au aflat că un localnic, Ţ.D.C., de 28 ani, are asupra sa un cuţit. Poliţiştii au intervenit şi l-au imobilizat pe suspect. Asupra acestuia, poliţiştii au găsit un cuţit cu lama de 12 cm. „Arma albă” a fost ridicată, iar suspectul, condus la sediul postului de poliţie. Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de port de armă fără drept.

Stiri pe scurt

Trafic feroviar blocat la Lainici

Un accelerat care mergea la Bucureşti Nord a fost blocat mai bine de o oră în staţia CFR Lainici. Trenul a avut întârziere din cauza drezinei care blochează traficul feroviar între Lainici şi Meri. La faţa locului a ajuns o macara ce a ridicat drezina, care este utilizată deplasarea echipei de la Electrica spre zonele cu probleme la reţeaua electrică.

Bilanţul poliţiştilor după Sf Maria

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au acţionat pentru siguranţa cetăţenilor care au participat la manifestările publice prilejuite de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului. Pe parcursul acţiunilor, poliţiştii au constatat 22 de infracţiuni şi au prins 18 suspecţi de infracţiuni. De asemenea, 70 de persoane au fost sancţionate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, 307 pentru nerespectarea legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice, 17 pentru activităţi comerciale ilicite şi 10 pentru abateri la alte acte normative.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: