S-a îmbătat şi a băgat furca în nevastă

O femeie din Cătunele a ajuns în stare gravă la spital după ce soţul a bătut-o  şi a înţepat-o cu o furcă.

Domnica Anghel are 66 de ani şi este din satul Valea Perilor, localitatea Cătunele. Femeia se afla în casă când şi-a făcut apariţia soţul său, care a fost plecat toată ziua la muncă prin vecini. Turmentat fiind, Vasile Anghel, soţul femeii, fără a da vreun fel de explicaţie, s-a pus cu bătaia pe soţia sa. Mâniat peste măsură omul a pus mâna pe o furcă şi a înţepat-o pe femeie de mai multe ori. Cu ultimele suflări, femeia a reuşit săi alerteze  pe copiii săi care i-au sărit în ajutor.

 „A venit acasă beat şi dintr-o dată, fără să îi zic sau să fac ceva a început să dea cu pumnii, după aceea a luat furca şi a băgat-o în mine. M-a mai bătut şi în trecut, dar de fiecare dată am reuşit să fug de acasă. Bine că m-au scăpat copiii din mâinile lui că mă omora”, a spus Domnica Anghel.

Nora sa a fost cea care a chemat ambulanţa. Femeia a fost dusă de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Gorj. „A fost adusă o pacientă, victima unei agresiuni individuale, cu contuzii multiple cranio- faciale şi toraco- abdominale şi cu extraordinar de multe plăgi înjunghiate, dar superficiale, pe tot corpul.” A declarat Liliana Crăciun, medic Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Postul de Poliţie din Cătunele pentru a efectua cercetări în acest caz.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: