S-a înecat după cheful pensionarilor

Vârstnicii care au participat la petrecerea organizată în cinstea lor de către autorităţile locale nu vor uita prea curând cheful de pe Insuliţă, după ce unul dintre ei a fost găsit înecat în apa Jiului. Deşi sute de pensionari au onorat invitaţiile primite, nici unul dintre ei nu a observat dispariţia bărbatului.  

Aurel Floroiu avea 54 de ani şi se pensionase cu câţiva ani în urmă de la fabrica de sticlă, odată cu falimentul acesteia. Bărbatul a venit singur la petrecere, iar trupul lui a fost descoperit a doua zi, dimineaţa, de către un alt pensionar, venit de această dată la jogging pe insuliţă. „Eu alerg în fiecare dimineaţă cam opt ture, iar pe la a doua tură mi s-a părut că văd ceva în apa Jiului, dar am crezut că sunt haine sau alte lucruri. M-am uitat şi la turele următoare, iar la a opta a apărut o ureche. Atunci am mai chemat un muncitor de aici de pe insuliţă, ne-am uitat împreună, am fost convinşi că este un bărbat, a mai venit încă o persoană, care a şi sunat la Poliţie”, a povestit cel care a făcut şocanta descoperire.

Văduva regretă că nu a mers la petrecere

Imediat un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj a venit pentru a scoate cadavrul la mal, dar bărbatul din apă nu mai avea nici un semn de viaţă. Medicii de pe Ambulanţă au constatat doar decesul, venirea lor pe Insuliţă nemaifiindu-i de ajutor celui care cu doar câteva ore se distra de minune la petrecerea pensionarilor. În momentul scoaterii sale din apă, bărbatul avea în haine inclusiv invitaţia primită pentru cheful vârstnicilor, fiind spulberate astfel orice alte discuţii pe această temă. Ulterior, soţia acestuia a fost anunţată despre cele întâmplate, femeia menţionând că ea nu dorise să meargă la petrecere, deşi, dacă ar fi fost alături de soţul său, poate l-ar fi ajutat să găsească mai uşor drumul către casă. În plus, organizatorii au pus la dispoziţia participanţilor mijloace de transport în comun astfel încât totul să decurgă normal, ca şi la petrecerile din anii trecuţi. Trupul neînsufleţit al pensionarului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru a se stabili exact cauzele decesului, poliţiştii încercând să clarifice şi ei împrejurările în care s-a produs nenorocirea.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: